Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       Şehirler

Mumbai'den birkaç can alıcı adres...

19.04.2014 Tarihinde yayınlandı

Mumbai şehri oldukça farklı bir gece ve sanat  hayatına sahip, bunu yanı sıra da çok hoş etnik alışveriş edebileceğiniz adreslerin de  bulunduğu koskoca bir şehir..İşte sizinle küçük bir Mumbai turu atalım istedim. Mumbai yani eski adıyla Bombay Hindistan'ın en önemli ve kalabalık şehri. Tabii dolayısı ile de en gelişmiş şehri desek yalan olmaz.Bandra Worli kıyısında uzanan yolda ve güney Mumbai'de yer alan Kalaghoda bölgesinde çok keyifli sanat galerileri, lokantalar ve  butiklere rastlayabilirsiniz.

Ben size burda birkaç farklı adres vereceğim ancak Mumbai gerçekten sizi her adımınızda şaşırtacak bir şehir. Vereceğim adreslerin ilki Obatimu... Noorie Sadarangani tarafından açılan bu concept butikte oldukça geniş bir yelpaze ürünler bulunmakta...Mutfaktan kıyafete oldukça modern tarzda tasarlanan rünleri modern bir dekorla bulabileceğiniz hipp bir butik burası.

 

Obatimu

Churchill Chambers, 32 Mere Weather Road'da yer alan Design Temple; Divya Thakur tarafından hayata geçirilen tam bir tasarım mabedi. Hippsterların en gözde mekanı olan bu adrese uğramanızı kesinlikle tavsiye ederim. Bunun dışında yöresel ürünleri almak isterseniz Bombay Electric; pasmina ve şal türü yöresel textil ürünleri satan makul fiyatlı bir dükkan; Anupam Chappals Hintlilerin Kohlapuri adını verdikleri parmak arası yöresel terliklerini rengarenk bulabileceğiniz bir başka adrestir.Bir de Farklı rahat hint pantalonlarının satıldığı Fabindia adlı dükkan aklınızda olsun. eğlenceli şeyler bulabilirsiniz.

Le Mill

Le Mill adlı dükkanda metal ve emaye nostaljik sefertasları ve mutfak ürünlerinden kıyafete aklınıza gelen birçok farklı ürüne rastlamanız mümkün.rastlayabilirsiniz. Tabii Anokhi ve Good Earth Hindistan'ın birçok şehrinde olduğu gibi burada da gitmenizi tavsiye edeceğim iki keyifli adres. Özellikle Good earth...Ben burada ki herşeyi alabilirim.

Good Earth

Lokantalara gelince The white Owl amerika'da eğitim gören ve sonra dönen iki girişimci arkadaşın yarattığı Mumbai'nin gözde bir adres.