Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Cemiyet & davetler

Tog Bazaar'da rastladığım keyifli bazı markalar

22.05.2014 Tarihinde yayınlandı

Bugün 8. Tog Bazaar etkinliği Bomonti Hilton otelinde yapıldı. Yine keyifli markalr katılmıştı bazılarını ayrıca sizlere yazacağım ancak bazılarını size bir heyecanla bir çırpıda nazılarından bahsetmek istedim. Bunlardan ilki THE ASHK .. yeni yerli bir kolonya markası.. Hayal,hayat, nevin, su, nadir, umut, can gibi farklı hoş kokuların yanı sıra birde çocuklar için erkek ve kız çok hoş bir ürün çeşidi yaratmışlar. Ben  şişelerin deri kılıfını özellikle çok beğendim.detaylı bilgi için www.theashk.com adresine göz atabilirsiniz.

İşte pembesi kızlar, mavisi erkek bebeklere özel kolonyalar...

Diğer bir kolonya markası daha Tog Bazaar'da gözüme çarptı..Nishane İstanbul... İstanbul'dan esinlenen bu markada kokulu mumları ve eau de parfümleri ile ilgili detaylar için www.nishane.com.tr adresine bakabilirsiniz.

 

Bunun dışında çok keyifli bijüterie markaları da vardı..Bir tanesi Nil du Jour. Tasarımlarını Nilgün Aslan  ve Aslı Aslan Koruru'un yaptığı gümüş ve semi precios taşlarla tasarladıkları farklı takıları sergileyen markaya www.jourdunil.com  adresinden detayları görebilirsiniz.

Bir farklı gümüş üzerine yarı değerli taşlarla hoş bir markada Mer's..Uzun zamandır bildiğim vebeğendiğim bir marka.Çok keyifli tasarımları var. Astoria ve Paladium avm'lerin içinde yer alan  bu hoş dükkan da gerçekten keyifli şeyler bulacağınızdan eminim.

Mer's Meral Peltekçi'nin keyifli tasarımları 

Daha bunun devamı olacak ....gerçekten bu tür kermeslerde çok farklı hoş markaları tanıma şansım oluyor.Bu hafta içinde devamını da yazacağım..iyi haftasonları