Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda       Ayakkabı

Daniele Michetti ayakkabılar Ali Alta Moda'da

14.05.2014 Tarihinde yayınlandı

Ali Alta Moda bizim zamanımızın  efsanevi dükkanı..Herşeyin bu kadar kolaylıkla ulaşılamadığı bir dönemde Ali Bey, moda dünyasına bir başka soluk getirmişti. Şişli'de açtığı dükkanı kısa sürede tüm İstanbul hanımlarının giyinmek için can attığı bir adres olmuştu.Bir çok markayı biz onunla tanıdık.Sanmayın bu çok da eskilerde kaldı, ben bundan 8 yada 9 sene  evvel ilk kez Brunello Cucinelli markasını yine Ali alta Moda ile tanıdım ..İlerleyen senelerde  Beymen'da satıldı sonra kendi dükkanı derken artık İstanbulda'da  dünyada olduğu gibi oldukça tanınmış bir marka oldu bile. İşte Ali Bey'in böyle bir gözü vardı, onun dükkanında satılan markalar çok kısa sürede farklı yerlere gelirdi... Malesef geçen sene onu kaybettik ... ancak Ali Alta Moda hala devam ediyor. Nedense onun kaybından sonra gidememiştim ancak gördüm ki o yenilikçi bakışından hiçbirşey kaybetmemiş.

Daniele Michetti markasını ben yine Ali Alta Moda ile tanıdım, oldukça hoş ayakkabıları var. Minetti seneler boyu Santoni, Burbery Prorsum, Yves Saint Laurent gibi saygın markalarda çalıştıktan sonra 2009 who is next yarışmasında aksesuar dalında birinci olmuş ve   sonra da  kendi markasını kurmuş. Ben bu ayakkabıları çok beğendim, eğer sizin de ilginiz çekerse Şişli'de Ali Alta Moda'ya uğrayın,emin olun  daha birçok farklı ürünle de burda tanışma fırsatınız olacak..