Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       İstanbul

Karaköy Gradiva otel başlı başına bir alem

27.01.2013 Tarihinde yayınlandı

Karaköy'de Bankalar Caddesini sonunda açılan yeni otel Gradiva eğlence sektörüne de yeni bir ivme kattı. sadece 32 odası ancak şu anda oldukça popüler üç farklı restoran ve gece klübü ile Gradiva artık İstanbul'un yeni gözde mekanı.

NUBLU İlhan Erşahinin NY'da ki klübünün kardeşi olarak Gradiva otelin 2. zemin katında açıldı.Nublu'da çarşamba ve cumartesi akşamları açık. 22.00'den itibaren canlı müzik yapılıyor.

BANK_ otelin giriş katında ki bu rahat restorant özellikle öğlen yemekleri iiçin ideal. sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tüm gün servis veriyor.Pideleri gerçeklten leziz.

ZELDA ZONK_ Gradiva otelin çatı katında yer alan ve muazzam bir Haliç manzarasına sahip bu mekanda hem yemek yiyebilir hem de manzaraya karşı bar keyfi yapabilirsiniz.

 

Gradiva otelden iki sokaka perembe pazarına doğru FRenk by chef ise oldukça sempatik bir mekan burayıda denemenizi öneririm.