Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Dekorasyon

Haaz 'daki yeni ürünler görülmeye değer...

22.09.2014 Tarihinde yayınlandı

Teşvikiye camii'nin arka sokağında bir adres var ki gerçekten bir vaha..Haaz içinde ki tasarım mobilyalar, aydılatmalar ve aksesuarlarla benim çok sevfdiğim adreslerden biri.Haaz'ı ilk keşvetmem Tohum Otizm Vakfi yararına üç sene evvel yaptığı bir davetle oldu.O günden beri birçok yere hediye alırken ilk aklıma gelen adres Haaz oluyor.Şimdi de yeni taşınma telaşı arasında tabii kiyolum Haaz'a düştü..Yenilikleri görünce de sizlerle paylaşmak istedim..

Özellikle Tom Dixon’ın geçen sene başlattığı yeni aksesuar tasarımları İngiliz gelenek ve kültürünün çağdaş yorumları, vazo, mumluk, çay setleri, saat, peynir tahtaları, havan, kağıt ağırlıkları gibi gittikçe genişleyen ürün yelpazesi her türlü mekana ruh kattığı gibi renkli tasarım kutuları ile harika hediyelik alternatifi oalbilir. Ayrıca tabii ki Tom Dixon Aydınlatma ve mobilyaları es geçmek mümkün değil.Tüm yeni kolleksiyonu Haaz'da görmeniz mümkün.Ayrıca 2007 yılından beri eşsiz el yapımı lambalar üreten Portekizli marka Delightfull, yenilikçiliğinin yanı sıra ruhu olan aydınlatmalar yaratarak tasarım dünyasında büyük ilgi görüyor. Her biri el yapımı olan lambalar, istendiği takdirde bir eşi daha bulunmayan, kişiye özel tasarımlarla üretiliyor. Her biri heykel niteliğinde olan ve bulunduğu ortamı özelleştiren Delightfull lambaların özellikle 50, 60 ve 70li yıllardan esinlenerek oluşturulan ‘Heritage’ koleksiyonu yıllar boyu kullanılabilecek klasikler arasında yerini alıyor.Ben çok beğendim eğer sizde evinizde bahar temizliği yapıp bazı şeyleri yeniliyorsanız mutlaka Haaz'dan yolunuzu geçirin.

 

Design and Art Gallery
Ahmet Fetgari sokak Taş Ev apt.No:62/1 Teşvikiye/ İSTANBUL
Tel. 0212 230 9600
Fax. 0212 231 0201
www.haaz.info