Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

Yaza hazır mıyız?

19.06.2012 Tarihinde yayınlandı

Yaz geldi..İstanbul sanki hergün biraz daha bunaltıcı..Eğer çalışıyorsak sık sık güneye kaçmak da pek mümkün değil.Peki İstanbul'da kalıp nasıl daha keyifli bir yaz geçirebiliriz..

Öncelikle adalar bir çözüm olabilir. Evet hafta sonları oralar da çok kalabalık ve tatsız olabiliyor .Tekne ile bile gitseniz o müzik ve curcuna yorucu olabilir ancak Sedef adası hepsinden daha farkı.Özellikle de club ada sedef by june8. Hem müzik, hem yemek, hem de ambiansı ile size tavsiye edebileceğimiz bir yer.

 


ikinci alternatif benim için Galatasaray adası yani yeni adı ile Suada..Ben Galatasaray adasında büyüyen şanslı insanlardanım.Boğazda yüzme öğrendim,midye çıkardım! O yüzden olsa gerek denizin ortasında   her ne kadar da deniz suyu ıle doldurulmuş da olsa, havuza girme fikrine sıcak bakamıyorum; ancak kavrulan şehirde tabii ki bu da süper bir alternatif..


Üçüncü alternatif te otel havuzları..Çırağan ve Ottoman hotelin havuzu deniz kenarında keyifli atmosferi ve yemeği ile tabiiki öncelikli sırada..Bu aradaAsya yakasında da klüpleri unutmamalıyız Moda klübü, Fenerbahçe ve Galatasary klübü; cadebostan klübü gibi...

Birde tabii kilyos var ancak o trafikte gidip gelmek beni canımdan bezdirebilir..Sizin de benim atladığım başka alternatifleriniz varsa lütfen paylaşın.Daha yazın başındayız; bizi sanırım sıcak ve uzun bir yaz bekliyor.