Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

Dünya'daki en pahalı üç bölge

09.12.2012 Tarihinde yayınlandı

Artık para ve lüksün sonu yok. Size dünyanın en pahalı üç şehrinden üç cadde göstereceğim.Ancak sakın rakamlara bakıp tüm mahalleyi ya da apartmanı alacağınızı sanmayın . Sadece bu dairelerin fiyatı bu rakamlar.

1-One hyde Park Londra Penthouse

Knigtsbridge'de ki bu yeni binanın çatı katının fiyatı sadece 140 milyon pound. Teresında 21 metrelik yüzme havuzu bulunan dairede bir de panik odası mevcut. Butler ve diğer yardımcıların kalacağı ayrı bir bölümde bu dairenin en büyük özelliği. Asansöründe retina okuyucu sensörlerin bulunduğu katta yerler duvarlar dünyanın dört bir yanından gelen mermerlerle kaplı. Sadece mermerlerin bedeli 30 milyon pound tutmuş!

2-Monte Carlo Avenue Princesse Grace Monaco

Bu caddede ki apartman dairelerinin inanılmaz bir görüntüsü var.Burada metre karesi 150.000 ila 190.000 dolardan satılıyor. Tabii bu fiyatlar apartmanın üst katlarına çıktıkça daha da artabiliyor. Ancak unutmayın Monte Carlo sınırlarında bir eviniz olursa otomatikman o ülkeninde vatandaşı oluyorsunuz. Yani belki oradaki daireler çok pahalı ancak bu dairelerle birlikte bir de yeni ülke ve pasaport edinme şansınız da var.

3- New York,  Fifth Avenue

New York'un en pahalı ve şık caddesi Fifth Avenue'de de fiyatlar oldukça pahalı. Özellikle upper east side diye anılan ve Central park manzaralı bölge en pahalı olan bölge. Bu bölgede metrekaresi 72.000 dolara satılan evler var. Yakın zamanda 300 metrekarelik park manzaralı bir daire 29 milyon dolara satıldı.