Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Mücevher & saat

Swaroski ile renk oyunları

16.10.2014 Tarihinde yayınlandı

1895 yılında Avusturya’da kurulan Swarovski, yüksek kaliteli kristal, gerçek değerli taş, yapay taş; takı; aksesuar ve ışıklandırma gibi ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasıyla ilgilenmektedir. Yarattığı her koleksiyonla hayatımıza ışıltı katan ve bizlere kristali bin bir farklı şekliyle sunan Swarovski, Türkiye’deki 10.yılını Zorlu mağazasındakeyifli bir organizasyonla kutladı. Davet ilk mağaza açılışında da birlikte olduğu ve 10  yıl boyunca keyifli projeler gerçekleştirdği Özlem Güsar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Aynı zamanda da “Facet of Light” isimli Sonbahar-Kış  koleksiyonunu da bu davette tanıtıldı.. Lüks Marka ve İletişim Danışmanı Özlem Güsar, mücevher ve takı kullanımında her kadının kolaylıkla uygulayabileceği stil önerileri ile bu güzel eventte herkese bazı kolay uygulanabilir ipuçları verdi.. 

Swarovski her şeyden önce ışığın ve kristal kesiminin ustasıdır. Kreatif Direktör Nathalie Colin de bu yeni koleksiyonunu için markanın kalbinde yatan bu genetik koddan ilham alarak LED efektler, hologramlar, kaleydoskopik ve hareketli imge esintili motiflerle  fütüristik bir kolleksiyon hazırlamış.  Koleksiyon ışığın kırılmalarıyla oyunlar oynayan kullanımı kolay keyifli parçalar içeriyor.