Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       İstanbul

Artık Park Şamdan Pera'da da...

23.09.2012 Tarihinde yayınlandı

 

İstanbul'da benim gerçekten çok keyif alarak gittiğim lokantalar aslında bir elin parmakları kadardır.Evet pek yaratıcı değilim bu konuda!! Malesef hep gittiğim bu tanıdık mekanlarda da 2 ya da 3 farklı yemek tercihim vardır .. Bildiğim ve tanıdığım yerlere gitmenin, bildiğim tadları yemenin  başka bir konforu var gibi geliyor bana..Anlayacağınız bu konuda pek maceracı ruhum  yok .

İşte bu yerlerin başında, ilk kez  çocukken anne ve babamla beraber gittiğim, daha sonra 18 yaşına girdiğim günü kutladığım, sonraki senelerde de ister ailemle ister arkadaşlarımla her özel olayımızı kutladığımız, annemim 65. yaş partisi için yine tercih ettiğimiz, son senelerde ise artık çocuklarımla gittiğim bir adres var...Park Şamdan.. Her gelen yabancı misafirimizi güvenle yemeğinin ve atmosferinin nezihliğin den dolayı igötürdüğümüz ilk 3 restaurantdan biridir burası.

Şimdi Sevgili Ersoy'un vizyonu ile Tepebaşı Rixos otelin  üstünde açıldı. Muazzam bir manzaraya sahip.Emin olun gittiğinizden hiç de pişman olmayacağınız bir yer. Park Şamdanın yemekleri ve o nezih ambiyansı bu nefes kesen manzara ile bu adreste birleşiyor.

Ben klasik bir kadınım Nişantaşı Park Şamdandan kolay kolay vazgeçmem ancak emin olun Tepebaşına da çok sık gideceğim artık..


(görselleri Ersoy Çetin'in facebook sayfasından aldım )