Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda       Kozmetik

Evde gençleşmek artık mümkün.....

29.04.2014 Tarihinde yayınlandı

Artık kozmetik ürünlerine ya da operasyonlara gerek kalmayacak, evde kendi kendinize uygulayabileceğiniz methodlarla gençleşmeniz mümkün. İşte size 3 özel ürün...

ilki Caci personal facial tonning system.Caci çok uzun senelerdir yüz ve vücüt için kullanılan ve sonucu kanıtlanmış bir sıkılaştırma yöntemi.Deri altında ki kasları sıkıllaştıran ve cilde gençlik kazandıran bu yöntemi evinizde ilk iki hafta  hergün sadece 10 dakika kullanarak; daha sonrada hafta da iki kez bir kullanarak çok farklı bir sonuç elde edebilirsiniz. Küçük ve taşınabilir olması ile de yanınızdan hiç ayırmayacağınız bu aleti kullananlar çok memnun olduğunu söylüyorlar.

Haftada bir kez kullandığınız takdirde PMD personal microderm ile kırışıklıkları azaltabilir, siyah lekelerden yavaş yavaş kurtulabilir, cildinizin daha genç bir görünüme kavuşmasında yardımcı olacaktır.

Üçüncü ürün ise Wrinkle MD isimli özellikle göz çevresnde ki kırışıklıkları giderebilecek bir ürün. küçük bir ipad görünümünde ki bu alet hem kullanımı kolay hem de rahatsız olmadan evde günlük işlerinizi yaparken kullanabileceğiniz bir alet.Haftada 40 dakika  kullanmanızın yeterli olacağı bu ürünün tek sorunu sadece göz kenarında etkili olması...