Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       Otel

Marakeş'de ki rüya oteller

12.03.2015 Tarihinde yayınlandı

Marrakesh'te ki oteller bei benden aldı..Hindistan'da ki otellerin lüksü görkemi ile yarışacak boyutta otelleri gezdim.bunlarıda sizlerle paylaşmak isterim. ilk  inşa edildiği 80li yıllların başında La Mamounia'yı görmeden ölmeyin diyen avrupa ve amerika jet sosyetisinin ne demek istediğini oteli görünce anladım.Hele hele o seneleri düşünürsek, yakın zamanda renevasyon geçiren otelde odalar biraz küçülse de keyfinden kalitesinden birşey kaybetmemiş...Hem konumu, hem servisi,hem yemekleri ile La Mamonia hala Marrekesh'in en iyi otellerinin başında yerini alıyor. Casinosu, spası, havuzu ve otelin içinde ki butiklerinde ki hoş secimlerle La Mamounia gerçekten özgün bir adres

La Mamounia

Palais de Namaskar Marrakesh'de 3 sene önce açılan oldukça lüks ve hoş bir otel.Şehrin oldukça dışında konumlan bu otelde ki bahçeler ve havuzlar oldukça alımlı. ben restaurant'ının dekorasyonundan pek hoşlanmadım ancak genel otelin konumu, havuz ve bahceleri gerçekten çok hoştu..

Palais de Namaskhar

Palais Selman yeni otellerden biri.. La Mamounia'nın mimarı tarafından inşa edilen bu otelde gerçekten nefes kesiyordu.Restaurant Selman adlı internetainal bir mutfağı olan lokantası ayrıca çok keyifli otelin öbür ucunda Assyl isimli çok keyifli müzik çalınan hafta sonları geceleri otelin sahibinin saf kan arap atlarının gösteri yaptığı bir manej ve haralara  bakan fas mutfağından lezzetler sunan bir lokantası ve bir de öğlen hizmet veren bir fransız lokantası bulunan bu otel aynı zamanda Merano'da ki Dr Chenot'nun da bir diyet merkezi. Bu keyifli yerde chenot ürünleri ile detox yapıp tüm spa keyfinden yararlanabilir ve hem kilo verip hem de Marrakesh'in güzelliklerinden yararlanabilirsiniz. yemeklerini çok beğendiğimiz bu otel de biz çok keyifli zaman geçirdik.

Atlas dağlarının karşısına konumlanan şehrin içinde ki bu hoş otelin dekorasyonu Jacques Garcia'ya emanet edilmiş. & hektar bahçesi içinde ki oteli zincie lüks otellerle kıyaslamak yanlış olur, zira aile Selman ailesi burayı kendileri bir ev keyfinde çok özel bir servis vererek işletmeyi amaçlıyorlar.Burada Fas'ın o muhteşem misafirperverliğini yaşayabilirsiniz. Biz bir gece yemeğinde bu misafirperverliği keyifle yaşadık. 56 suite odanınnve 5 riadın bulunduğu otelde bazı odaların kendi özel havuzları mevcut.

 

Palais Selman

Amanjena, Aman resort gurubunun bir başka rüya oteli....Şehrin merkezinden yaklaşık yarım saat uzaktaki bu aman rüyası herzamanki aman konforunu size sunuyor. Oldukça keyifli havuzlar ve bahçelerin içinde yer alan odalar, spası, lokantası ve butiği ile gerçekten keyifli bir otel Amanjena..

Amanjena

Royal Mansour son senelerde açılan şehrin merkezinde ki otellerden bir başkası.. Dürüstçesine ben bu oteli belki de herkes muhteşem dediği için en az beğendim. Tam Fas tarzında olan ve o tarz döşenen otelin girişi ve lobisi oldukça etkileyiciydi ancak international mutfak dekorasyonu beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı.Yediğimiz yemekler oldukça lezzizdi, servis te öyle idi ancak sanırım beni rahatsız eden oranın o modern olmaya çalışan dekoru idi.Ancak odalarının ve spasının çok medhini duyduğum bu oteli de yolunuz oraya düşerse görmenizi öneririm.

Royal Mansour

Tabii Four Seasons Hotel ve Mandarin Oriental'de Marrakesh'de ki en lüks ve yeni açılan otellerden diğerleri..Eminim benim burada yazmadığım ve görülesi, kalınası daha birçok adres var bu güzel şehirde..ben sadece 4 gün içinde gördüklerimi sizlerle paylaşmak istedim.