Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat

Bodrum'un yeni incisi BOHO

21.06.2016 Tarihinde yayınlandı



''Bizler Suadiye gibi yazlık sayfiyelerde büyüdük, işte eskinin o nostaljisi ile bugün kü yazlık mahallemiz olan Yalıkavak’ı birleştirdik'' diye anlatıyor bu yeni mücevher kutusu gibi otelin yaratıcısı Daniela İpekel. Lokal insanların buluştuğu, İstanbul atmosferine benzemeyen, deniz kenarında güzel müzik dinleyip plaj kıyefetleriyle günümüzü  geçirebileceğiniz, rahatça bir şeyler atıştırabileceğiniz bir yer yaratma ihtiyacından yola çıkmışlar. Otelin dış mimarisi eski haline sadık kalınarak, 70’lerin tarzında tasarlanmış.  

Dekorasyonunda ise Fransa ve Türkiye’den alınan özel vintage parçalar kullanılarak hoş bir ev havası yaratılan BOHO otel,  5 odası, lounge/dinlenme alanları ve kendine özel iskelesi ve  plajı ile farklı ve özeli arayanların yeni adresi olacak. Her odasının farklı tasarlandığı bu minik otel, dilerseniz dönemsel kiralayabileceğiniz bir ev tadında da.

İçinde Midnight express'in pop-up magazasının da bulunduğu, denize sıfır buminik ev tadında ki otel yalıkavağa da yürüme mesafesinde.  Denizin hemen önüne konumlanmış Boho'da  Dj performansları ve yoga dersleri gibi farklı etkinlikler misafirleri ve mahallelilere hoş anlar yaşatmayı amaçlıyor. Yaz kış hizmet verecek bu 5 odalı özgün adres bence bu sezon bodruma tek damga vuracak adres..Eğer siz de farklı ve özgün bir şeyler yaşamak isterseniz bence rotanız BOHO olmalı..

Yalıkavak mahallesi plaj caddesi n7 Bodrum 0252 3852545 boho.com.tr