Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda

Batan geminin malları HMBalmaination

04.11.2015 Tarihinde yayınlandı

Bazı olaylar anlatılmaz yaşanır derler ya işte dün bende öylesine bir olay yaşadım...HMBalmanation...Balmain dünyanın sayılı lüks markalarından biri tabii H&M ile ortaklaşa bir kapsül koleksiyon hazırlarlarsa ortalık yıkılır..Yıkılırda ben böyle bir yıkılma ne yaşadım, ne gördüm.. Ben VİP davetlisi idim. H&M gerçekten severek kullandığım bir marka, tarzı ve fiyatları oldukça hoş. Balmain pek benim vücüt tarzıma daha doğrusu kiloma: ) uygun olmadığından oğlumla gidip ona birşeyler almak istedim...Herşey Süper.. Dün Vip davetine katılmak için Zorlu Center'da H&M e gittik. Herkes çok hoş hatta bazıları fazla!! abartılı ..Oğlum Cem'le aramızda konuştuk da kalabalık arttıkça bazı hanımlar bu topuklarla nasıl alışveriş edecekler diye... Ben bu topuklarla (aşağıda ki görsel birebir dün HM de çekildi) gece dahi ip cambazı gibi yürürken gelde kıskanma!!! Ben bu hanımın dün alışveriş sonunun bir hastane acilinde bitmediğini umit ediyorum..

Neyse beklerken isim kontrolünden sonra (inanın bu kadar güvenlik keşke sınır kapılarımızda da olsaydı) içeri geçtik..Ancak durun sanmayın içerde herşey güllük gülistanlık.. Küçük bir bölüm paravanlarla kapatılmış önünde de oldukça heybetli bodyguardlar...İnsanlar onun önünde birikmeye başladı. Orada yarım saat bekledik.Önemli değil modaya can kurban hele bir de marka ise...Bu arada unutmayın bu vip muamelesi hani kırmızı halıdan girdik H&M 'e.. Arkada da kimsenin dönüp bakmadığı şampanya ve kanape ikramı yapılmakta.Ancak kimin umrunda önemli olan alışveriş..

Neyse sonunda bariyerler kalktı kalkmasına da amannııınnnnn o da ne... İnanın o kadar arkalarda değildim..İlk karşıma çıkan erkek bölümünde bir palto oldu (ki bence gerçekten çok şık ve oldukça makul fiyatlı) onu aldım elime ve kadın bölümüne döndüğümde yemin ederim raflar bomboştu...Tüm bunlar 10 dakika içinde bile olmadı..En son bazı hanımların mankenleri soyduğuna şahit oldum...En çok da ona üzüldüm..Ben kibarlığımdan hiç bunu düşünmemiştim!!!!..Bir daha ki eventte ben de direk mankene saldıracağım..

Gerçekten anlatılmaz yaşanır bir gündü..Sonuç olarak çok şükür ne oğlumda,ne bende fiziki bir hasar yok, benim birkaç kez ayağıma basıldı; bir kez de dirsek yedim ancak kalıcı hiçbir hasar mevcut değil çok şükür.Ruhsal tedavi için uzun bir süre avmlerden uzak durmalıyım sanırım....Ganimete gelince oğluma bir palto ve iki bot aldık..çok mutluyuz, zafer bizim....

Ben mi..valla ben kadın bölümünde ki malları bile göremedim..Neye benzediklerini sadece hala reklam resimlerinden hayal edebiliyorum ancak yetkililer bu durumu tahmin edebildiklerinden sanırım çok kibarlar ve  çıkarken hepimize birer bere hediye ettiler. Ben o berenin etiketini bile kesmeyeceğim öyle takacağım..Ne de olsa şavaştım ve kazandım...Bu kadar alay ettim ancak ben de oradaydım ve bu alışveriş deliliğine birebir karıştım. Yani iğneyi sadece başkasına sokmuyorum ben de bir marka ve  alışveriş delisiyim bunu kabul ediyorum:)

Bu arada en önemli not şu sıralar en popüler sanatçı Nurella da oradaydı Fatih Ürek'le.. İnsanlar tek elbise bulamazken o ne umdu acaba? Zira 4 elbise alıp birleştirse onun bedenine ancak olur, tabii bu arada bana da 1.5 elbise birleştirmek lazım. 

Neyse bir daha ki eventi 8 gözle bekliyorum ...eşimim motocross kıyafetlerini giyip gideceğim..yoksa kırık çıkık neme lazım...

not bazı görseller HTMagazin gazetesinden alınmıştır...