Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       Şehirler

55. Venedik Bienalin'den detaylar

26.05.2013 Tarihinde yayınlandı

55. kez düzenlenen Venedik Bienali 1 haziran günü başlıyor.Bugün itibaren sadece özel kolleksiyonerlerer açık olacak Bienal;  24 Kasıma dek sürecek Bienal şehrin yaklaşık 80 farklı noktasında sergilenecek. Tabii Venedikte Bienal adreslerini bulmak o kadar da kolay değil, o yüzden dilerseniz bir rehber yardımı ile gezebilirsiniz ya da telefonunuza yükleyeceğiniz GPS yardımı ile kaybolmadan keyifle gezebileceksiniz. Eğer apple iphone kullanıyorsanız Christie's in Venedik Bienal uygulamasını  da ücrestsizce indirebilirsiniz.


Pazar günleri bazi sergi alanlari kapalı olabilir ancak asıl pazartesi günü birçok yer kapalı oluyor; bu yüzden mutlaka kontrol etmenizi öneririm.Kısa  zamanınız var ve Contemporary turu sanatseverlerdenseniz mutlaka From Asia adlı sergiyi  gezmenizi öneririm. Ya da Palazza Grassi'den bilet alarak gezebileceğiniz Punta Della Dogana Jeff Koons eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'den de bir gurup sanatçının katılacağı sergi de Ali Kazma'nın eserlerinin çok ses getirmesi bekleniyor.

Tabii bu kadar sanat sevgisi ile gittiyseniz; Bienal dışında bir  sergi olan ve Palais De Doges 'da ki 80 Manet eserinin sergilendiği sergiyi de görmenizi öneririm.

Tabii daha geç bir tarihte gidecekseniz 21 Haziran'da başlayacak olan Madame Butterfly Müzikaline de bir gecenizi ayırmalısınız.

İyi eğlenceler dilerim

 

Ali Kazma'nın Bienal eseri