Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

Çocuk ruhlu erkeklere oyuncaklar

24.06.2012 Tarihinde yayınlandı

Sadece oyuncaklar çocuklar için olmuyor..Büyüklerde oyuncaklarla oynamaya bayılıyor.Özellikle de erkekler! kaç yaşında olurlarsa olsunlar oyuncaklar onlar için vazgeçilmez.Ben Önay'ın bulduğu oyuncaklar karşısında her zaman hayrete düşmüşümdür.Geçen gün burada tanıttığım k endi kendinize uçtuğunuz jet motorunu da o bana gösterdi.Bu oyuncakları da! İşte büyümüş ancak ruhu genç kalmış denizi seven erkelere bu yaz oynayabilecekleri bazı oyuncaklar...

Denizaltı_Bu şahsi denizaltı2 kişi için tasarlanmış. 120 ve 24 volt pille çalışan bu alet sizin deniz altında keyifle gezmeniz yardımcı olacak eğlenceli bir alet.içinde telsiz bağlantısı, yedek aküsü gibi her türlü detayında düşünüldüğü bu denizaltının fiyatı da tabii ona göre.Amerika'da satış fiyatı 2.000.000 dolar olan bu alet eğer büyük bir tekneniz varsa sizin için ideal bir oyuncak olabilir.

Barbekü teknesi_ 10 kişinin rahatlıkla binebileceği ortasında bir mangalın bulunduğu üstünde şemsiyesi ile oldukça konforlu bu motorlu tekne gerçekten çok eğlenceli .Bu teknenin fiyatını özel denizaltı ile karşılaştırırsanız çok makul! sadece 50.000 dolar: tabii bu Amerika'da ki satış fiyatı.

Uçan watercraft_ Watercraftların en büyük özelliği hem suda hem de karada gidebilmesidir.Ancak bu watercraftta bir fazla özellik daha var: bu uçabiliyor da! bir pilot ve bir yolcu ile hem suda hem havada hem de karada  keyifle gezeceğiniz bu aletinde Amerika'da ki fiyatı 190.000 dolar.

Evet çocuk ruhlu beyler işte bu seferde size özel oyuncakları tanıttım: Bence hepsi oldukça eğlenceli yeter ki hayal edin..