Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Cemiyet & davetler

İki gündür YSL ve Louis Vuitton sayesinde çiceklendim

09.05.2014 Tarihinde yayınlandı

Dün Sevgili Özlem Güsar'ın muhteşem bir organizasyonu ile hepimiz keyifli bir çicek workshopuna katıldık.Nişantaşı'nda  Atatürk'ün eski silah arkadaşı Cevdet Paşa köşkünde ki Özlem Süer'in butiğinde gerçekleşen davet mükemmeldi.Gerçekten o kadar keyifli bir mekan şeçilmişti ki..Hem Özlem Süer'in keyifli tasarımları, hem de mekana ciçekler de katılınca durum çok hoşlaştı. İkramlar rengarenkti. JB whisky bile, bizler için pembe whisky yapmıştı... Hepimiz YSL logolu bir aranjman yaptık; ayrıca da YSL 'in yeni çıkan kiss and blush ürünü hakkında bilgi edindik.Hem ruj, hem allık olarak kullanabileceğiniz bu ürün bence her kadının çantasında olmalı..

YSL workshopunun görüntüleri

Louis Vuitton workshop görüntüleri

Bugün ise Louis Vuitton'un Zorlu Center'da, Four Seasons otelleri ve birçok ünlünün çiçek tasarımlarını yapan Jeff Leatham'la keyifli bir workshopu vardı. Gerçekten hoş sohbetli ve bilgilendirici bir gündü. Burada cateringi size ayrıca yazacğım zira çok etkilendim.Jeff Leatham bizlere kendi tarzında nasıl aranjmanlar yaptığını anlattı. Bugün de Louis Vuitton sayesinde keyifli ve renkli bir gün geçirdim..

YSL ve Louis Vuitton'a böylesi keyifli eventler yaşattığı için çok teşekkür ederim.