Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       Otel

Finlandiya'da bir igloo kasabası

26.01.2014 Tarihinde yayınlandı

işte sömestir yeniden başladı..herkes bir yerlere dağıldı. Size farklı bir alternatif önerebilirim. Finlandiya'da oldukça özel bir otel burası, hatta kasaba demek daha doğru sanırım. Kakslautten.... İsminin telaffüzü biraz zor olsa da inanın burası bir cennet..İsterseniz buzdan igloolarda ;isterseniz de camdan yapılmış igloolarda daha konforlu kalmanız mümkün.. Cam igloolar özel termal bir camdan inşaa edilmiş ancak siz farklı bir deneyim yaşamak isterseni,z-3 ila -6 derece arasında değişen buz igloolarda uyku tulumu ile uyumayı deneyebilirsiniz. bu özel yapım uyku tulumlarının içinde ısı 32 derece oluyor tabii çorap ve şapka ile de destek almanız şart...

toplam 20 adet cam ıgloo nun bulunduğu bu kasabada  yaklaşık bu sayıda da kardan igloolaerda mevcut.Doğal olarak cam igloolar buz igloolardan biraz daha pahalı.Burda huskielerin çektiği kızaklarla etrafı gezmek, country skiing yapmak da oldukça eğlenceli aktivitelerden..

rezervasyon ve daha detaylı bilgi için hotel@kakslauttanen.fi

 

Buz iglooların girişi

 

 

 

 

Huskielerin çektiği keyifli kzıak gezileri

 

 

 

 

buzdan yapılmış chapel