Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       Şehirler

Alaçatı'ya da yazık olmasın!!

18.07.2012 Tarihinde yayınlandı

Bodrum artık çok kötü oldu..Tabii bu benim fikrim, ancak ben Bodrum'un son halini hiç ancak hiç sevmiyorum. Benim için Bodrum demek Gümüşlük' te ki salaş balık lokantaları,Hadigarı, Veli; Sait; Küba bar, Sapa, Kocadon  ve en en lüks yer olabilecek Maça kızından oluşuyordu(artık bu yukarıda saydıklarımın çoğu yok malesef..). Maça Kızında Ayla hanımın pazar büfelerinin unutulmaz tadı hala devam etse de; malesef Bodrum genelinde artık eğlence çok değişti..En son kalan, ismi gibi Cennet koyu da katledildikten sonra Bodrum'a hiç mi hiç gidesim yok.Hayatta herşey de para olmamalı bence..

Benim Çeşme kültürüm çok çok sonralarda oluştu, ne zaman ki Önay'la evlendim Çeşme ile tanıştım. Kocamın İzmirli olmasından dolayı her yaz mutlaka bir kezde olsa Çeşmeye gider olduk ve ben Çeşmeyi çok sevdim..O zamanlar o kadar bakirdi ki: Alaçatı yavaş yavaş yenilendi, Çeşme'ye marina yapıldı ve çok hoş oldu,gerçekten bu yöreler değişti; gelişti..Ne var ki umarım Çeşme ve Alaçatı'da Bodrum gibi olmaz.. 2 günlüğüne Alaçatı'da çok özel bir evde, rüya 2 gün geçirdim. Port Alaçatı'nın hormonlu bir şekilde büyümesine inanın çok üzüldüm; ilk yapıldığında çok hoştu hatta biz de orada kalıyorduk; ancak şimdi yer gök inşaat o çevrede..Sonra aynen bodrum kalabalığı Alaçatı'ya geçmiş  ,ancak belkide Ege gelini olmamadan dolayı ben hala çok seviyorum o yöreyi; umarım çok daha fazla bozulmadan önlem alınır.

Alaçatıda yürüdüğümüz gün Ayşe'nin dolabının kapanacağını üzülerek öğrendim, gerçekten çok özel bir dükkandı; Fash diye çok keyifli bir butikten keyifli alışverişler yaptık, İsla bonita çok hoş bir dükkandı; Gramofon evi mutlaka uğrayın diyeceğim bir yer.Sizi alıp eskilere götürüyor.Birde Fenix bijouterie ve Midnight express'i atlamayın..Ben kısa bir tur yaptım eminim başka bir dolu hoş yer vardır ancak bunlar benim size önerilerim..bu turun sonunu da orta kahve'de satsumalı votka ile bitirdik!