Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat

Sağlık için bir adres..Buchinger Clinic

26.08.2012 Tarihinde yayınlandı

Ben boğazına düşkün bir kadınım..yemeği ve içmeyi çok seviyorum tabii böyle olunca da devamlı bir kilo problemi yaşıyorum .aslında çok şikayetçi değilim çok fazla abartmadığım zamanlarda hem keyifle yiyor sonra da keyifle veriyorum. size burada verirken gittiğim health farm ya da clinicleri anlatayım istiyorum.Öncelikle Türkiye'de de bir şubesini açmayı planlayan Buchingeri anlatmak istiyorum. İstanbul'da ki yada Bodrum'da ki Lifeco yu bilenlere aslında Buchinger çok uzak bir concept değil.ancak çok daha yararlı bana göre.Buchinger klinik hem Almanya'da hemde İspanya Marbella'da var.Ben iki kez Marbella'ya gittim burada yer bulmak daha zor ancak güneş ve deniz ve alışverişte işin içine katılınca daha keyifli oluyor seyahatiniz. Ben Buchinger'in çok yararını gördüm. İki seferde oruç diye adlandırdıkları 12 günlük sadece sıvı ile beslenilen programı aldım.Bunun için klinikte 2 hafta kalmalısınız.Daha kısa süreler için ping pong diye adlandırdıkları farklı programları da var.

Dr.Otto Buchinger  (1878 - 1966) bu kliniği aslında kendi derdine çare ararken kurmuş. Ben oruç diyetini yaparken kendimi bir tüy gibi rahat ve iyi hissettim ve sağlığımda ciddi şekilde düzeldi. Kilo vermede gerçekten işin keyif kısmı idi 2 haftada ben yaklaşık 5 kilo verdim..inanınn o verdiğiniz kilolarda hemen geri gelmiyor. Bu arada Buchinger klinik çevreye çok keyifli turlar düzenlediği gibi gecelerinizi de dans dersleri ya da konuşmalar ve müzikle renklendiriyor.Kesinlikle tavsiye ederim.