Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat

Havada lüks ötesi bir tecrübe..Etihad Residence ve Apartman

04.05.2014 Tarihinde yayınlandı

Etihad Arabistan havayolları şu anda dünyanın en iyi havayollarının başında geliyor..Yeni başlattıkları bi servisle,  Airbus 380 tipi bir uçağın ön bölümünde üç adet VİP residence adını verdikleri suite  tasarlamışlar. Savoy otel tarafından eğitilen butler'ların size servis verdiği suitinizde bir yemek masanız, bir oturma bölümünüz, çift kişilik yatağınız ve size özel duşlu oldukça rahat bir banyonuz bulunmakta. Hem yatak odasında, hem de oturma bölümünde flat tvlar ve her türlü eğlence sisteminin bulunduğu bu uçaklar da bir de apartman adını verdikleri daha küçükçe tek yataklı bir bölüm de var.

Residence adı verilen çift kişilik özel dairelerin görüntüsü

Özel eğitimli butlerlar uçuş sırasında siizn emrinizdeler

Apartman bölümü residence bölümünden daha küçük olsa da onunda kendi içinde banyosu var. Bu arada first ve business sınıflarını ayıran lobby adını verdikleri de oldukça rahat ve keyifli bir bölüm de uçakta bulunuyor.Önümüzde ki birkaç ay içinde bu lüks ötesi uçaklar ilk Abu Dhabi- Londra uçuşları ile başlıyorlar, 2015 senesinde de ikinci route olarak Sdney şeçilmiş. Eminim bu uçuşlar başlı başına bir tecrübe olacak....

Apartman adı verilen bölüm

İki bölümü ayıran the lobby genel oturma köşesi