Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

Mutlubiev.com ile işleri parmağınızın ucunda

30.09.2016 Tarihinde yayınlandı

En olmadık zamnada işten ayrılan yardımcılar birçok kişinin en korkulu rüyasıdır.Hele hele ev büyükçe ve çocuklar varsa..İşte kendi böylesi bir deneyim yaşayan 24 yaşında ki Taga Baltacıoğlu, 2014 yılında online bir platform kurarark bu konuda ciddi bir cözüm üretmiş. Bir arkadaşım aracılığı ile benim de haberim oldu.Kullananların oldukça memnun kaldığı bu servis için www.mutlubiev.com adresini yazıp, burdan evinizin ya da işyerinizin büyüklüğünü girerek talepte bulunuyorsunuz, kısa sürede size bir ekiple tanıştıran firma sonuna dek de hem temzilik hem de güvenlikten kendilerini sorumlu tutuyorlar.100 u aşkın elemanın çalıştığı firma şu an için sadece istanbul ve bodrumda hizmet veriyor.

Esnek çalışma saatleri ile çalışanlarına da kolay bir çalışma ortamı sunan firma herkesle birebir uzun mulakatlar sonrası mutlaka sicil kayıt kontrolleri sonrası elemanlarını işe almakta özen gösteriyor.Axa Sigorta ile yaptığı anlaşma ile  de hizmet sırasında evlerde veya iş yerlerinde meydana gelebilecek kazalara karşın, 100 bin liraya kadar sigorta işlemi de gerçekleştiriyor. anlayacağınız artık temizlik parmaklarınızın ucunda...