Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda       Tasarımcılar

Reem Acra'nın showroomunda sindrella gibiydim..

13.09.2014 Tarihinde yayınlandı

Ünlü Lübnan kökenli NewYork ta yaşayan tasarımcı Reem Acra'nın fashion week defilesinden sonra geçen cuma günü showroom'una gitme keyfine eriştim.Reem kabiliyetinin ve tasarımlarının muhteşemliğine karşın oldukça mütevazi ve çok tatlı bir kadın.Bu hafta en yoğun haftası olmasına karşın bizimle kendisi ilgilendi..Haute couture ve gelinliklerin de sergilendiği showroom'unda sindrella gibiydim.Gelinlikler ve gece elbiseleri beni benden aldı.

Lübnanlıların  özgün işleme sanatını,modern kesimlerle harmanlayan Reem'le vakit geçirmek gerçekten keyifti..2015 ilkbahar yaz sezonu için klasik drape elbiseleri farklı kesimlerle bambaşka bir havaya büründürmüş, uçuş uçuş şifonlarla romantik tasarımlar yapmış, asimetrik kesimlerle tasarımlarına modern bir hava katmış... Oldukça canlı renklerle çalışmış... Bordolar, pembeler, turkuaz ve yeşillerin yanı sıra altın ve gümüş işlemeli gece elbiseleri de inanılmaz güzeldi...

Kırmzı halıda tasarımlarına oldukça sık rastladığımız Reem Acra  Angelina Jolie, Taylor Swift, Beyonce Knowles, Kristen Stewart, Eva Longoriaas  ve bazı kraliyet üyelerinin vazgeçilmez taasarımcısı..... Türkiye'de  Harvey Nichols'tan Reem Acra tasarımlarına ulaşmanız mümkün.