Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Cemiyet & davetler

Bu hafta sonu Garaj sale 'i kaçmaz!

08.04.2015 Tarihinde yayınlandı

Ülkemizde  ikinci el pazarıın ilki ve öncüsü diyebileceğimiz  Original Seconds ile beraber bu konuda güvenilir  dört marka daha yaza girmeden Garaj Sale etkinliğine imza atıyor. Original seconds, AU Vintage, Berna Boutique,MinikoShop ve Luxinabox, ikinci el kolleksiyonlarını  18- 19 Nisan ‘da Uniq İstanbul’ da satışa sunuyor. Ekonomik ancak kaliteli giyinmeyi seven hanımlar bu eventi kaçırmayın.

Eğlenceli müzikler eşliğinde hem alışveriş yapacak hem de lezzetli atıştırmalıklarla gününüz alışveriş festivaline dönüşecek. Binlerce ürünün sunulacağı Garage Sale etkinliğinde; Christian Louboutin, Missoni, Louis Vuitton, Prada, Hermes, Gucci, Chanel, Dolce&Gabbana, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Christian Dior gibi dünyaca ünlü markaların vintage, çanta, ayakkabı, bot, çizme, elbise, ceket, etek, pantolon, bluz, gömlek, kazak, hırka, takım, jeans, t-shirt, palto, kaban, kemer ve aksesuarlardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle şaşılacak fiyatlarla satışa sunulacak.